• Vi vill vara din utbildningspartner

Fyrhjulingsutbildning

Antalet fyrhjulingar blir allt fler och därmed ökar också olyckorna. Vi erbjuder utbildningar i säker terrängkörning för både nybörjare och vana förare. Vi har certifierade utbildare, inom de förekommande körkortsnivåerna, och utbildar i manövrering och lämplig arbetsteknik för att förebygga olycksfall. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål.

Vilken nivå på fyrhjulingskort du behöver ha, beror på vad du ska använda fyrhjulingen till. Den här översikten ger dig vägledning om vilken eller vilka nivåer som du behöver.

Fyrhjulingskort Nivå A
Utbildningen syftar till att ge de kunskaper om körställning, manövrering och bromsteknik som krävs för att köra säkert med fyrhjuling i terrängen. Utbildningen vänder sig till dig som är nybörjare.

Fyrhjulingskort Nivå B
Utbildningen syftar till att ge de kunskaper som krävs för att köra fyrhjuling med släp i terrängen, med säker körställning, manövrering och bromsteknik. Utbildningen vänder sig till dig som är en van förare.

Fyrhjulingskort Nivå AB
Utbildningen syftar till att ge de kunskaper som krävs för att köra fyrhjuling med och utan släp i terrängen, med säker körställning, manövrering och bromsteknik. Utbildningen vänder sig till dig som är nybörjare.

Fyrhjulingskort Nivå C
Utbildningen syftar till att ge de kunskaper som krävs för att klara avancerad terrängtransport med fyrhjuling, både med och utan släp. Utbildningen vänder sig till dig som är en van förare.

* Skicka en förfrågan på vad just ni eftersöker i utbildning så syr vi ihop ett paket som passa er verksamhet.

Kontakt
Peter Axelsson
peter.axelsson@enicon.se
033 323 62 11

  • Kurslängd

    1-2 dgr

  • Var?

    Borås

  • Pris

    Offert