BEREDARE 0,4 – 52 KV

Vi söker nu beredare inom eldistributionsanläggningar från 0,4 till 52 kV. Beredning ingår som en del i ny- och ombyggnationer av elnät. I beredningsstadiet görs en detaljerad arbetsberedning i fält, med hänsyn tagen till terräng och markägare samt berörda myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätta erforderliga tillstånd, elektrisk och mekanisk dimensionering, att ta fram materiallistor och kostnadskalkyler, samt att rita arbetskartor. Resultatet blir ett komplett underlag för ett bygglag att genomföra entreprenaden efter. Främst har vi behov av beredare vid våra etableringar, men annan stationering är också möjlig.

DET HÄR ÄR DU!

– Du har troligtvis en elkraft- och/eller elteknikutbildning i botten, och med erfarenhet från rollen som beredare eller liknande arbete.
– Du trivs med att både självständigt och tillsammans med arbetskamrater lösa problem.
– Du är utåtriktad med god social kompetens, då goda kontakter med kunder och markägare är en av framgångsfaktorerna i arbetet.
– Du har god datorvana med erfarenhet av att arbeta i de vanliga Office-programmen och kunskaper i CAD eller liknande.
– Körkort är ett krav.

VI SER FRAM EMOT ATT FÅ TA DEL AV DIN ANSÖKAN

Vi jobbar löpande med rekrytering och hanterar ansökningar efterhand. För ytterligare information kring tjänsten och ansökan, maila HR på malin.hartman@enicon.se. Vi är anslutna till Unionen och har ombud på arbetsplatsen.

SE FLER LEDIGA TJÄNSTER

Beredare 0,4 – 52 KV

Beredare 0,4 – 52 KV

Vi söker just nu beredare inom eldistributionsanläggningar från 0,4 till 52 kV på alla verksamhetsorter.
Projektörer

Projektörer

Vi tar alltid emot ansökningar av projektörer oavsett marknadsläge.